keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Sonnimies, tässä sinulle loistava ajatus! Kapi olisi
Kapi alas! 12.1.2010 07:57

ihmeissään ja Uusi-Ukkikin hämmästyisi. Ajatus sinällään on yksinkertainen, mutta pimeys lisää efektiä uskomattoman paljon ja huomio on 100% taattu! Välineistö ei ole monimutkainen ja hankittavissa liki kaikista kaupoista tai huoltoasemilta.

Lisätään sinun keksimään hiertimeen led-valot korviin! Kuvittele miltä kepulainen näyttää umpi pimeällä maaseudulla led-valot työnnettynä korviin ja hierrin nokassa! Punikit lähtisi käpälämäkeen ja juoksisi siberiaan asti. Efektiä voi lisätä vielä örähtelyillä, pieruilla (märkiä), mulkaisuilla ja ehkämpä paskapussilla!
Nyt Sonnimies gibin gabin ABC´lle ostamaan led-valoja. Älä käytä jouluvaloja, ne voi särkyä korvaan, mutta takapuoleesi voit niitä edelleen käyttää, kun leikit superkepua avaruudessa.

Ja tästä sitten ohjeet:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Led-valot+korvissa+voivat+ehk%C3%A4ist%C3%A4+masennusta/1135252073603

Ja vielä hiertimen teko (varmuuden vuoksi):

Hauska rahapeli kesällä.
Kirjoittanut: Sonnimies 3.12.2008 klo 09.16


Nuorna miesnä pelasin tätä paljonkin. Miehiä sai osallistua peliin vaikka kuinka monta. Laitettiin sovittu rahasumma yhteiseen pottiin ja käytiin selinmakuuseen.


Se, kenen nokanpäähän ensiksi istui kärpänen sai koko potin. Sitten aloimme ihmettelemään, kun yksi pukiasentaja keräsi melkein poikkeuksetta potin. Aloin seuraamaan oliko sillä jotain vippaskonsteja mielessä ja olihan sillä.

Miekkonen kaivoi takasilmäänsä sormellaan ja pyhkäisi sillä nokanpäätään, ottiko peräti "hiertimen"? Hetihän semmoiseen nokkaan kärpänen lehahti.


Hoh, hoh hoooooo,kun tuli mukavia muistoja mieleen, tuonkin pelin myötä.

Ei kommentteja: